Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Nieuwste editie VergaderschemaVorige edities

Redactie

schrijver
Nieuws Bulletin

U vindt in het Nieuws Bulletin informatie van de clubs en de activiteiten, een evenementenagenda en bestuursmededelingen. Het blad verschijnt maandelijks met uitzondering van januari en augustus. U kunt de digitale versie van de nieuwste editie in het paginamenu vinden en downloaden.

 

Kopij aanleveren

U kunt kopij sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor elke uitgave kunt u de uiterste inleverdatum en de publicatiedatum vinden in het vergaderschema. Kopij op papier kan worden afgegeven bij de receptie van De Vliegert.

 

Bezorging

Het team van Pieter van de Kimmenade bezorgt de bladen in Mierlo. Leden die elders wonen krijgen een bericht wanneer zij het blad kunnen komen afhalen in De Vliegert met als bijlage de PDF-versie.

 

Website

Wilt u nieuwsitems op de homepagina van de website laten plaatsen dan kunt u contact opnemen met de redactie of met de webmaster.

 

Krantenpublicaties

Als u zelf namens De Kersenplukkers een publicatie in een krant gaat doen dan ontvangt de redactie daar graag een kopie van.

 

Historie

In februari 1997 verscheen het eerste Nieuws Bulletin. Tot januari 2005 had Gerard Gulikers de leiding, opgevolgd door achtereenvolgens Mieke van Isterdael, Anton Basemans en Ria Kox. Het redactieteam bestaat nu uit Arno Buij, Wil de Hoon en Lies Beks (eindredacteur).

 

nb200

Vorige edities

 

Nr 2024
 2023 2022 2021 2020 2019
2018
 1 feb feb feb feb feb feb feb
 2 mar mar mar mar mar mar mar
 3 apr apr apr apr apr apr apr
 4 mei mei mei mei mei mei mei
 5 jun jun jun jun jun jun
 6 jul  jul jul jul jul jul
 7 sep  sep sep sep sep sep
 8 okt okt okt okt okt okt
 9 nov nov nov nov nov nov
 10 dec dec dec dec dec dec