Nirvana Fitness

zumba gold
Informatie

Nirvana Fitness is een unieke combinatie van Yoga en Pilates (spierversterkende oefeningen) met extra aandacht voor de ademhaling. De oefeningen die gedaan worden zijn niet moeilijk en worden begeleid met rustige muziek. Iedere drie maanden wordt er een nieuwe les gegeven, dan zijn ook de oefeningen anders, zodat er voldoende variatie in zit. 

 

Waar en wanneer

Iedere maandagochtend is er van 9.00 tot 10.00 uur (groep 1) en van 10.30 tot 11.30 uur (groep 2) les in de kleine zaal van De Vliegert.
In de zaal zijn matjes aanwezig; trek gemakkelijke kleding aan (legging, T-shirt), neem een grote handdoek en een flesje water mee. De oefeningen worden gedaan op blote voeten of sokken. Aan het einde van de les is er tijd voor ontspanning onder begeleiding van muziek. Ben je nieuwsgierig geworden, schrijf je dan in voor een proefles en ervaar wat Nirvana fitness voor je kan betekenen! De instructrice is Ellen van de Wiel. De groepsgrootte is beperkt tot 12 personen.

 

Contributie

De contributie voor de eerste helft van 2024 zal rond de € 60,- liggen.

 

Aanmelden

U kunt zich opgeven via:
- Het bestuur, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- De receptie van De Vliegert, tel.: 0492 - 663 436.

 

Bestuur
 Functie  Naam  Telefoon
 Voorzitter  
 Secretaris    
 Penningmeester  
 Ledenadministratie  

 

Historie

Na een artikel in het Nieuws Bulletin van november 2023 waren er al heel snel meer geïnteresseerden dan het maximum van 12 zodat een wachtlijst nodig bleek. Op 13 november vond de eerste les plaats. Al snel werd met een tweede groep gestart,