Kienen

Introductiekienen1

Kienen is gewoon een avondje uit, wat gezelligheid bij een kopje koffie in de pauze, maar ook vooral de spanning om net als eerste in de zaal alle cijfervakjes compleet te hebben en kien te roepen. En ze doen het met centen, niet met dopjes. Kijk maar op de foto.

 

Wanneer

Elke oneven week van het jaar op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. De data worden vermeld op de website en in het Nieuws Bulletin. De zaal is open om 19.00 uur.


Waarom

Het blijkt voor velen een mooie en spannende invulling van een avond te zijn. Even weg van huis, weg van de saaie televisie met al die reclame, wat meer contacten met anderen, leeftijdgenoten, meedoen aan een gezellig en spannend spel. Er zijn ook prijzen te winnen. Die zijn te rangschikken onder de huishoudelijke boodschappen en voorwerpen voor in of rondom huis.

 

Aanmelden

Nieuwe deelnemers, mannen in het bijzonder, zijn van harte welkom. Je kunt je aanmelden vóór het kienen op de dinsdagavond of via tel. 0492 - 663 436. Je moet wel kien zijn en niet een cijfer missen. 
Contactpersoon is Hennie Bordat. De kaarten zijn op de kienavond verkrijgbaar voor € 4,-. 

 

Historie

De club bestaat al enkele tientallen jaren. Er zijn tussen de 30 en 40 deelnemers. De gemiddelde leeftijd ligt boven de 65 jaar.