Leesclub

zumba gold
Informatie

Lezen is een door veel mensen beoefende hobby. Meestal doe je het alleen. Zou het niet leuk zijn om hetzelfde boek met een groepje anderen te lezen en dan samen te komen om ervaringen te delen? Hiervoor is er de leesclub. U kunt hier uw passie delen met gelijkgestemde boekenliefhebbers en meningen delen over de gelezen boeken. U kunt nieuwe inzichten krijgen en interessante discussies voeren. Bovendien maakt u wellicht kennis met genres en auteurs die u anders nooit gelezen zou hebben.

 

Waar en wanneer

We komen bij elkaar op een aantal maandagmiddagen. Voorlopig zijn afgesproken 22 januari, 11 maart, 15 april en 27 mei, daarna evalueren we en stellen we nieuwe data vast.
Tijd: 14.15-16.00
Plaats: de bestuurskamer van De Vliegert
Gespreksleider is Hanny Janssens, zelf een bevlogen lezer en leesclubdeelnemer.

 

Contributie

De contributie voor het jaar 2024 is vastgesteld op € 35,-. Hierin zijn de kosten voor de boeken inbegrepen en u krijgt er ook koffie of thee voor.

 

Aanmelden

U kunt zich opgeven via de receptie van De Vliegert, tel.: 0492 - 663 436. U komt dan op een wachtlijst. De groepsgrootte is maximaal 10 personen en de huidige groep is al volledig bezet.

 

Bestuur

Ans Waterschoot neemt voorlopig de functie van coördinator voor haar rekening.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Historie

Bij een toevallige ontmoeting tussen Ans Waterschoot en Hanny Janssens kwam het onderwerp leesclub ter sprake. Ans was op zoek naar een gespreksleider. Laat Hanny nou net ervaring hebben op dit gebied. Ze ging enthousiast op de vraag in. Dat leidde al snel tot een artikel in het Nieuws Bulletin om de belangstelling te peilen en die was zo groot dat op 13 september 2023 een kennismakingsbijeenkomst kon worden gehouden.