Formulieren

formulieren

Zaalreserveringen

Het voor een evenement gewenste dagdeel moet eerst bij de receptie gereserveerd worden. Na reservering kan het formulier worden ingediend.

Dit formulier is bestemd voor een vergadering zonder publiek. Het tijdvak moet eerst bij de receptie gereserveerd worden. Na reservering kan het formulier worden ingediend.

 

Nieuwe Leden De Kersenplukkers

Met dit formulier kunt u zich aanmelden als lid van Seniorenvereniging De Kersenplukkers en een incassomachtiging afgeven voor inning van de contributie.

 

Donateur van De Kersenplukkers

De Kersenplukkers zijn heel blij met donateurs. Zie verder de pagina vereniging.

 

Nieuwe Leden Afdelingen

Met deze formulieren kunt u zich aanmelden als lid van de betreffende afdeling en een incassomachtiging afgeven voor inning van de contributie.

 

Persoonsgegevens

Met dit formulier kunt u toestemming geven om door u aangewezen persoonsgegevens te laten vermelden in het Nieuws Bulletin en op de website. U kunt er ook een eerder gegeven toestemming mee intrekken. Zie ook de privacyverklaring van de vereniging.

 

fill signDigitaal versturen

Door de thans heersende beveiligingsparanoia kan het voorkomen dat u een pdf-document niet meer kunt opslaan na het invullen. Een ernstige fout in de Acrobat reader. In dat geval kunt u het document het beste printen, invullen en scannen. De scan kunt u versturen via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Analoog versturen

Een papieren versie kan worden ingeleverd bij, of per post gestuurd aan:
Receptie De Vliegert, Heer van Rodestraat 109A, 5731 VR Mierlo.