Seniorenadvies

Instanties voor senioren
 Instantie  Telefoon  Website
 Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo  06 - 1394 6383  seniorenbelangen-gm.nl
 Gemeente Geldrop-Mierlo  040 - 289 3893  www.geldrop-mierlo.nl
 Centrum Maatschappelijke Deelname  040 - 289 3899  cmd
 KBO afdeling Geldrop, Secretariaat  040 - 280 2486  kbogeldrop.nl

 

 

sbg m
Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo

SBG-M is een stichting die de maatschappelijke belangen van senioren (iedereen boven de 50) in de gemeente Geldrop-Mierlo behartigt. Hierin zijn KBO Geldrop, De Kersenplukkers en onafhankelijken vertegenwoordigd. Senioren in Geldrop-Mierlo kunnen een vrijwilliger van SBG-M inschakelen voor vragen over zorg en welzijn, thuisadministratie, belasting en andere onderwerpen. Een team van seniorenadviseurs, cliëntondersteuners, belastinginvulhulpen en thuisadministrateurs staat voor u klaar. Het telefoonnummer is 06-13946383. U kunt een bericht inspreken. Er wordt binnen twee werkdagen contact met u opgenomen.


gemeente geldrop mierlo
Gemeente Geldrop-Mierlo

De gemeente voert de Wet Maatschappelijke Ondersteuning uit. Op de WMO-pagina vindt u de interessante onderwerpen voor senioren. Het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) is gespecialiseerd in het beantwoorden van uw zorggerelateerde vragen en is te bereiken via tel. 040-2893899. U krijgt dan een klantadviseur aan de lijn. Deze zal zo mogelijk direct antwoord geven op uw vraag of een huisbezoek bij u regelen. Het e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

kbo geldrop
KBO Geldrop

In het verleden was onze vereniging aangesloten bij de KBO. In de gemeente Geldrop-Mierlo is nog steeds de mogelijkheid u aan te sluiten bij een KBO-afdeling. Deze is gevestigd in Geldrop. De vereniging brengt 'De Nieuwsbrief' uit voor leden in Geldrop en de leden ontvangen het maandblad ONS van KBO-Brabant.