Carnavalsvereniging

CVLogo

Informatie

De carnavalsvereniging is de commissie die alle activiteiten rondom carnaval organiseert. Leden zijn slechts het bestuur en de Raad van Elf. Men kan dan ook alleen benoemd worden als lid. Of lobbyen natuurlijk. C.V. De Kersenplukkers is erkend door de gemeente Geldrop-Mierlo en ontvangt deshalve een sleutel als het weer zover is. Daarnaast is de C.V. de organisator van de dansavonden.

 

Carnaval 2023

Gelukkig ziet het er voor Carnaval 2023 beter uit dan voor de laatste jaren. Met de nieuwe Prins Toon d'n Twidde en zonder al te veel coronaperikelen wordt het allemaal weer een stuk normaler. Het programma:
Zaterdag 18 februari, 20.00: Dansavond in carnavalsstijl.
Zondag 19 februari, 14.00 - 18.00: Opa- en omamiddag, kinderen worden verwend en voor de mooist verklede carnavaller is er een prijs.
Maandag 20 februari, 14.00 - 20.00: De Zoete Inval met De Spruwwejagers en met zang.
Dinsdag 21 februari, 14.00 - 18.00: Snertmiddag (nieuw), Een heuse carnavalsmatinee, een bijzonder leuke middag vol verrassingen. Een borrel drinken, een dansje doen of linedancen, alles kan en niks moet is het motto. Wij zorgen voor gezellige muziek en natuurlijk is het fijn als u verkleed komt. De Pittige Pitjes treden op en als klap op de vuurpijl is er voor iedere gast een heerlijke gratis kop erwtensoep. Ook de trekking van de loterij staat op het programma. Hoofdprijs een kledingbon van € 150,- van Lenssen‑Manders Mierlo. Tot slot afscheid nemen van de Prins. Tot dan, Alaaf!

 

Prinsenverkiezing en Prinsenreceptie

De Prins voor 2023 is inmiddels bekend. Toon d'n Twidde wordt vergezeld van Adjudant Ad Bouwmans. U kunt deze hoogheden ontmoeten en feliciteren tijdens de Prinsenreceptie die door omstandigheden moest worden uitgesteld naar zondagmiddag 29 januari. De toegang is gratis, het bier niet maar dat mag geen bezwaar zijn. Doe uw best!

 

Bestuur en notabelen

Thieu Steijvers (voorzitter, grootvorst) 0492 - 664 578
Jan Jansen (secretaris, vorst) 0492 - 663 569
Prins: Toon de Greef
Adjudant: Ad Bouwmans

 

Foto's

In het fotoboek staat een aantal Prinsen en Prinsessen die de scepter zwaaiden over onze vereniging.