Prikbord

Het Prikbord werkt niet meer en is opgeheven. Het was gebaseerd op een leuk en gratis softwarepakketje dat waarschijnlijk door een update is gesneuveld. De webmaster probeert een alternatief te vinden maar of dat lukt is niet te voorspellen. Een andere mogelijkheid is dat de auteur van de software weer een werkende versie gaat aanbieden. Tot die tijd kunt u berichten voor de website als volgt aanleveren:

Leden van de vereniging kunnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. berichten insturen om te plaatsen op de webpagina van hun afdeling of activiteit.
Leden van Bridgeclub De Vliegert kunnen dat ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doen. De berichten komen onder de nieuwsberichten te staan.
Leden van Bridgeclub Mierlo konden dit al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Berichten komen onder partners te staan.