Samen Zingen

zingen maakt blij

Kun je nog zingen, zing dan mee

Ontstaan

Enige tijd nadat de seniorenzanggroep was gestopt hoorden we nogal wat reacties van oud-leden dat ze dat jammer vonden. Het was gezellig samen ook al gaat het zingen minder goed, het blijft leuk om te doen. Maria van de Kimmenade hoorde die reacties en vond dat er wat moest gebeuren. Dus kwam er een artikel met een oproep in het nieuwsbulletin. Dat gaf heel leuke reacties en al meteen 18 aanmeldingen en aanwezigen bij de eerste woensdagmiddagbijeenkomst op 9 november 2016. Er waren enthousiaste reacties van de aanwezigen en natuurlijk wilden ze doorgaan. Samen Zingen werd de naam voor de groep.

Wanneer en waar

De groep komt bij elkaar in de grote zaal van De Vliegert.

De datums voor 2018 zijn:
9,23 mei
6,20 juni
5,19 september
10,24 oktober
7,21 november
5,19 december

Tijd: woensdag van 14.00 tot 16.00 uur

 

Liederentafel

Bij de liederentafel zingen we met muzikale begeleiding allerlei bekende liedjes van vroeger. Je kunt ook luisteren of alleen maar komen voor de gezelligheid en het onderlinge contact. Overigens is zingen heel gezond volgens de dokter. Dus kun je nog een beetje zingen dan is het al lang goed, zelfs al kun je niet goed zingen maar vind je het leuk of gezellig, het is prima. Maria van de Kimmenade is bekend van haar inzet jaren terug in de bar van De Vliegert en is nu lid van de activiteitencommissie. Samen met Trees Asmussen begeleidt ze de zangclub. Ze zorgen voor de teksten van de liedjes en voor gezellige CD’s om mee te zingen. Af en toe hebben we livebegeleiding op piano, keyboard, accordeon of gitaar.

Meedoen

Kom vrijblijvend op woensdagmiddag naar De Vliegert en vast en zeker wil je dan ook mee luisteren of zingen. Zorg dat je erbij komt. Je kunt je ook opgeven aan de bar van De Vliegert of bij Maria van de Kimmenade. Meer mensen zijn van harte welkom.

Leiding

Maria van de Kimmenade heeft de leiding. Voor inlichten kun je terecht bij haar.